ACTIVITĂȚILE DIRECȚIEI POLIȚIEI LOCALE ÎN PERIOADA PREMERGĂTOARE SĂRBĂTORILOR PASCALE

ACTIVITĂȚILE DIRECȚIEI POLIȚIEI LOCALE ÎN PERIOADA PREMERGĂTOARE SĂRBĂTORILOR PASCALE

În această perioadă lucrătorii Direcției Poliției Locale au desfășurat activitățile curente de prevenire, menținere și constatare a actelor și faptelor sancționate de lege, astfel:

Sancțiuni contravenționale aplicate: 1
Avertismente scrise: 1
Sesizări telefonice, inclusiv pe 112: 3
Persoane conduse la DAS Giurgiu: 0
Sesizări din oficiu: 8
Persoane legitimate: 12

Compartimentele de specialitate: comercial, disciplină în construcții, executări mandate, mediu și evidența persoanelor au acționat prin luare de măsuri legale împotriva faptelor constatate și sesizate prin petițiile înaintate de cetățenii giurgiuveni.

Compartimentul Siguranță Rutieră a asigurat fluidizarea traficului rutier internațional al camioanelor, în zona Motelului “Prietenia”, precum și în zona sensului giratoriu “Dunăreana”, ca urmare a traficului îngreunat pe sensul de mers România-Bulgaria, de către autoritățile bulgare.

În data de 10.04.2017, începând cu orele 20.30, a avut loc meciul de fotbal Liga I, între echipa locală Astra Giurgiu și Dinamo București, meci ce s-a disputat pe Stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu. În baza unui Plan de acțiune, Poliția Locală a asigurat ordinea și liniștea publică, pentru buna desfășurare a acestei manifestări sportive.

Cu ocazia sărbătorii pascale, Direcția Poliției Locale Giurgiu, în baza unui Plan de acțiune a asigurat ordinea și liniștea publică în zona din imediata apropiere a lăcașelor de cult: Biserica Sf. Gheorghe Cel Nou- Cimitir Penitenciar, Biserica Sf. Haralambie- Istru, Biserica Sf. Martiri Brâncoveni- Cartier Tineretului și Biserica Sf. Gheorghe Cel Nou- Dunăreana, în timpul slujbelor religioase. Aceste activități s-au derulat începând de joi 13.04, până în data de 16.04.2017. În fiecare din aceste zile, Poliția Locală a alocat un număr de 10 polițiști locali.

Activitatea instituției se va concretiza și în perioada ce urmează prin activitățile curente de patrulare, având ca scop principal preîntâmpinarea actelor și faptelor infracționale stradale și sancționarea acestora, conform competențelor.

În data de 20.04.2017, în intervalul orar 08.00-16.00, Poliția Locală va asigura măsuri de ordine, cu ocazia desfășurării Examenului de definitivare în învățământ – 2017, în zona din imediata apropiere a Liceului Teoretic ”Nicolae Cartojan”.

Cu ocazia sărbătoririi Zilelor Municipiului Giurgiu, Poliția Locală va asigura ordinea și liniștea publică în timpul desfășurării activităților artistice și a târgului ce va avea loc cu această ocazie, în baza unui Plan de acțiune special întocmit. În această acțiune vor fi angrenați 20 polițiști locali zilnic, începând cu data de 21.04.2017, până în data de 23.04.2017, în intervalul orar 17.00 – 24.00.

În data de 22.04.2017, în Piața Unirii va avea loc Expoziția de autovehicule de epocă “Retroparada Primăverii”, expoziție organizată de Asociația Retromobil Club România. Poliția Locală va restricționa traficul rutier în zonă.

Ultima modificare: 18.04.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul POLIȚIȘTII LOCALI VOR ASIGURA SIGURANTA PUBLICĂ DE PAȘTE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.